Djangofolllies

Djangofolllies 2018 zit erop. Een dankwoord aan wie we niet vergeten zijn maar des te meer aan hen die we vergeten zijn.

ARTIESTEN
Ja de artiesten. Zonder jullie… geen festival. Het was een schitterende line-up en jullie waren fantastisch. Geweldig dat jullie er allemaal waren.

LOCATIES
Geen voorstellingen zonder een locatie, van een piepkleine club over een omgebouwde schuur heen tot een uit de kluitengewassen theaterzaal. Het doet ons deugd in deze 30tal locaties met open armen ontvangen geweest te zijn. Een welgemeende dank en we hopen dat jullie ons ook in 2019 zullen ontvangen.

VRIJWILLIGERS
Ja zonder hen bestaat er geen cultuurwerking, en met deze willen we ze dan ook in de bloementjes zetten. Heel mooi en een daverend applaus.

SPONSORS
Zonder geld geen festival, zo simpel is het. Dus we zijn heel gelukkig met onze subsidiërende partners, mediapartners en sponsors die ervoor zorgen dat we ons festival kunnen financieren. Van harte dank.

PUBLIEK
Jullie zijn gekomen, om te luisteren en ervan te genieten. We zijn blij met de mooie opkomst op ons festival, op de 32 locaties verdeeld over het land. Beste bezoekers, veel dank dat jullie er waren, en ook voor jullie een hartelijk applaus.

Zijn we iemand vergeten? Dat is jammer, maar iedereen heeft bijgedragen om dit tot een succesvol einde te brengen.

Dank dank dank.

Afspraak voor de zilveren editie in januari 2019
“Django heeft iets gedaan wat maar weinigen kunnen. Hij was zo groot dat hij op zijn eentje een muziekgenre (Hot-Club Jazz of Gypsy swing) heeft doen ontstaan. Hij was een virtuoos gitarist met een groots gevoel voor lyrisme, evenwicht en structuur. Hij nam elementen uit de toen bestaande jazz, musette en zigeunermuziek en hersmeedde dit op een zo overtuigende originele en tijdloze manier dat men werkelijk van genie kan spreken. Hij geldt als één van de belangrijkste muziekhervormers uit de 20ste eeuw.”
(Waso De Cauter)
De vzw ‘De Vrienden Van Brosella’ is dus voor de 24ste keer de initiatiefnemer van een zeldzaam ‘verjaardagsfeest’ van de geboorte van Django Reinhardt. Het festival vindt plaats op 31 verschillende locaties. De ticketverkoop gaat uitsluitend op deze locaties door.

Programma & tickets

Nieuwsbrief

Vul hier je email adres in om je in te schrijven:
 

Next events

03.05.2018
Kristal Klaar Zang
GC De Markten - 1000 Brussel
 
 
vzw "De Vrienden Van Brosella"
Onder de Hoge Bescherming van Z.M. de Koning
"Les Amis De Brosella" asbl
Sous le Haut Patronage de S.M. le Roi