Brosella Folk & JazzYou were wonderful !!!

See you on 8 & 9 July 2017 at the 41st edition of Brosella Folk & Jazz


Geacht Brosella publiek,
Beste Brosella Vrienden,

Verschillende muzikanten hebben ons verteld hoe zeldzaam het is om op een festival op te treden waar er zo een vrije en ongedwongen sfeer is als op Brosella, waar er zo'n warm onthaal is als op Brosella, zowel door de organisatoren als door het publiek.
De artiesten hebben ons gezegd dat ze hebben genoten van uw aandacht, van de interactie die zij voelden, van het plezier dat op jullie gezichten af te lezen was, zowel op de Brosella Folk dag als de Brosella Jazz dag als in de Brosella Kids Village. Zij hebben ons gezegd dat ze ons daar zeer dankbaar voor zijn. Wij zijn u daar zeer dankbaar voor. Wij - de hele Brosella ploeg - zijn fier om elk jaar opnieuw een mooi festival te mogen organiseren voor zo'n fantastisch publiek !!!

We hopen jullie weer even talrijk te mogen begroeten op de 41ste uitgave van Brosella Folk & Jazz,
op 8 en 9 juli 2017.

Hou ondertussen contact door je in te schrijven op onze Nieuwsbrief en door ons te volgen op onze Facebookpagina.

Het Brosella 40 boek


Dit boek wil in de eerste plaats een mooie herinnering zijn aan veertig jaar Brosella. Het was een hele uitdaging toen er werd gevraagd om “iets” te organiseren in het Groentheater. Het werd een mooie geschiedenis van Vriendschap, Vrijgevigheid, Vrijwilligheid. Brosella is een festival dat solidariteit, samenhorigheid, tolerantie hoog in het vaandel draagt. Het werd ook een voorbeeld van hoe de wijsheid van sommigen en de kracht van andere vrienden een trouw publiek mee naar schoonheid heeft geleid.
Je kan dit prachtig souvenir bekomen door storting van 35 € (verzendingskosten inbegrepen) op rekeningnummer BE64 7310 1783 6352 van BROSELLA met de vermelding van je naam en adres.

Nieuwsbrief

Vul hier je email adres in om je in te schrijven:
 

Next events

14.05.2017
Salon Dansant
Variomatic
GC De Markten - 1000 Brussel
 

Your band at Brosella?

Apply with your band for the next edition of Brosella Folk & Jazz Festival!
More Info
 
vzw "De Vrienden Van Brosella"
Onder de Hoge Bescherming van Z.M. de Koning
"Les Amis De Brosella" asbl
Sous le Haut Patronage de S.M. le Roi